Raab Karcher | Badkamers | Keukens | Tegels
Raab Karcher | Badkamers | Keukens | Tegels

U bent hier: Home » Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit: daarvoor staat de naam Villeroy & Boch en dat al sinds het jaar 1748. Op basis van deze traditie ontwikkelen designers en productmanagers collecties en concepten, die de leefomgeving vorm geven.

Zowel in de sectoren Badkamer en Wellness, Tafelcultuur, Tegels als Keuken – deze producten onderscheiden zich door elegante uitstraling, intuïtieve bedienbaarheid en duurzame kwaliteit.

Vandaag de dag worden de tegels van Villeroy & Boch gekenmerkt door perfectie tot in het kleinste detail. Dankzij de innovatieve productiemogelijkheden zijn Villeroy & Boch tegels niet alleen bijzonder esthetisch en functioneel, maar worden ze ook volgens strenge milieucriteria vervaardigd.

De badkamer producten van Villeroy & Boch veranderen een functionele ruimte in een persoonlijk welzijnsgebied. Of het nu gaat om mengkranen, keramiek, meubels, textiel of accessoires voor de badkamer, met Villeroy & Boch kunnen complete badkamers in één hand worden verwezenlijkt.

Meer informatie en inspiratie kunt u vinden op:


Meer weten over het assortiment van Villeroy & Boch?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u door bovenstaande gegevens meer informatie over dit merk wilt. Hierbij helpen wij u natuurlijk graag. Gebruik onderstaande gegevens om met ons contact op te nemen.

Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op werkdagen van 07.00 tot 17.30 uur op nummer 0118.625055. Uiteraard kunt u ons ook mailen. U krijgt dan binnen 24 uur (weekend uitgezonderd) reactie.

keukensbadkamers@raabkarcher.nl