Raab Karcher | Badkamers | Keukens | Tegels
Raab Karcher | Badkamers | Keukens | Tegels

U bent hier: Home > Tegels » Keramisch

Keramische tegels

Op zoek naar keramische tegels? Rondkijken in de compleet ingerichte keukens en badkamers van Raab Karcher is alvast één manier om ideeën op te doen. Daarnaast zijn er honderden tegelpanelen om uit te kiezen. Op al die panelen worden vloertegels steevast in combinatie met wandtegels en decoratiestrips gepresenteerd. Zo wordt in één oogopslag duidelijk welke combinaties zoal mogelijk zijn.

Keramische tegels zijn het meest gekozen materiaal voor de vloeren en wanden van badkamers en keukens. Niet voor niets, want tegels hebben vele voordelen. Ze zijn in de eerste plaats bestand tegen vocht en dat is in badkamers en keukens natuurlijk geen overbodige luxe. Keramische tegels zijn bovendien makkelijk in onderhoud, duurzaam, hygiënisch, vaak slijt- en krasvast én af te stemmen op elke gewenste woonsfeer. Door de veelvoud aan kleuren, stijlen en vormen zijn tegels uitermate geschikt om een ruimte bepaalde sfeer te geven. En om speciale effecten te sorteren. De uitgebreide collectie wand- en vloertegels van Raab Karcher kan van uw droom werkelijkheid maken.

Heeft u interesse? Of wilt u meer informatie?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u door bovenstaande informatie geïnteresseerd bent geraakt in onze Badkamers, Keukens en Tegels. Of mogelijk hebt u nog een aantal vragen, welke wij natuurlijk graag voor u beantwoorden. Gebruik onderstaande gegevens om met ons contact op te nemen.

Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op werkdagen van 07.00 tot 17.30 uur op nummer 0118.625055. Uiteraard kunt u ons ook mailen. U krijgt dan binnen 24 uur (weekend uitgezonderd) reactie.

keukensbadkamers@raabkarcher.nl