Raab Karcher | Badkamers | Keukens | Tegels
Raab Karcher | Badkamers | Keukens | Tegels

U bent hier: Home » Reginox

Reginox

Reginox ontwikkelt, produceert en verkoopt spoelunits voor een groeiende nationale en internationale klantenkring. De productie vindt plaats in Rijssen (Overijssel). Reginox onderscheidt zich met originele en innovatieve spoelunits. Geïnspireerd door kwaliteit, vernieuwing en design staat hun merk garant voor producten van een hoog niveau.

Reginox bewijst dat een oogstrelende spoelunit uitstekend kan samengaan met superieure functionaliteit. Wat uw stijl of smaak ook is: Reginox heeft altijd een perfect passende oplossing voor u. Om de klanten wereldwijd nog beter te kunnen bedienen, werkt Reginox aan verdere expansie. Daarbij biedt het een grote variëteit in artikelen – spoelunits, wastafelunits, kranen voor zowel keukens als badkamers, werkbladen en keuken accessoires.

Ze weten wat consumenten willen en wat professionals verwachten. Daar spelen ze alert op in met innovatieve kwaliteitsproducten. Reginox combineert ervaring met continuïteit.

Reginox: met een levenslange garantie!

Meer informatie en inspiratie kunt u vinden op: .


Meer weten over het assortiment van Reginox?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u door bovenstaande gegevens meer informatie over dit merk wilt. Hierbij helpen wij u natuurlijk graag. Gebruik onderstaande gegevens om met ons contact op te nemen.

Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op werkdagen van 07.00 tot 17.30 uur op nummer 0118.625055. Uiteraard kunt u ons ook mailen. U krijgt dan binnen 24 uur (weekend uitgezonderd) reactie.

keukensbadkamers@raabkarcher.nl