Raab Karcher | Badkamers | Keukens | Tegels
Raab Karcher | Badkamers | Keukens | Tegels

U bent hier: Home ┬╗ Electrolux Home Products Nederland (AEG)

Electrolux Home Products Nederland (AEG)

Electrolux heeft bijna 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele keukenapparatuur. Bijna de helft van de Europese restaurants met Michelin-sterren maken gebruik van Electrolux apparatuur in hun keukens.

Electrolux is het enige merk dat keukenapparatuur maakt zowel voor professionals als voor consumenten. Ze bouwen nu al bijna 100 jaar keukenapparatuur en begrijpen de strenge normen waaraan moet worden voldaan om geweldige resultaten te verkrijgen in toprestaurants, maar ook bij u thuis. De maaltijden die geserveerd worden verschillen misschien, maar het verlangen naar perfecte resultaten is hetzelfde.

Met de introductie van de Electrolux Inspiration Range is deze expertise vanaf nu voor iedereen binnen handbereik. De nieuwe productlijn is ontworpen voor de gewone consument, maar geïnspireerd op de beste professionele toestellen.

Het merk AEG maakt ook onderdeel uit van de Elextrolux groep. Zij hebben een Experience Center in Alphen aan den Rijn voor iedereen die op zoek is naar de juiste keukenapparatuur. In deze inspirerende omgeving kunt u kennis maken met de nieuwste modellen die u vanzelfsprekend kunt proberen alsof u thuis bent. Van hun deskundige adviseurs krijgt u vrijblijvend, dus zonder aankoopverplichting, advies op maat om uw droomkeuken mogelijk te maken.

Meer informatie en inspiratie kunt u vinden op:


Meer weten over het assortiment van Electrolux & AEG?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u door bovenstaande gegevens meer informatie over dit merk wilt. Hierbij helpen wij u natuurlijk graag. Gebruik onderstaande gegevens om met ons contact op te nemen.

Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op werkdagen van 07.00 tot 17.30 uur op nummer 0118.625055. Uiteraard kunt u ons ook mailen. U krijgt dan binnen 24 uur (weekend uitgezonderd) reactie.

keukensbadkamers@raabkarcher.nl