Raab Karcher | Badkamers | Keukens | Tegels
Raab Karcher | Badkamers | Keukens | Tegels

U bent hier: Home » Doeco

Doeco

Doeco is opgericht door Steef Doekemeijer en startte op 1 juni 1971 met een klein team van slechts 3 mensen, een klein programma en veel enthousiasme. De naam Doeco komt van Doekemeijer en collega’s. In het begin bestond het verkoopprogramma voornamelijk uit roestvrijstalen standaard en maatwerkbladen. Later werd er een eerste mengkraan opgenomen in het programma, een wandafsluitprofiel, snijplanken en zo werd het basisprogramma steeds verder uitgebreid tot het enorme pakket van meer dan 3.500 keukenaccessoires dat momenteel wordt aangeboden.

Doeco heeft zich vanaf de start in 1971, ontwikkeld tot toonaangevende totaalleverancier voor de inrichting van de keuken. Keukenkranen, spoelunits, verlichting, afvalsystemen, apparatuur, werkbladen, keukenaccessoires, stoelen en barkrukken, luchtafvoersystemen, montagematerialen, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Meer informatie en inspiratie kunt u vinden op:


Meer weten over het assortiment van Doeco?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u door bovenstaande gegevens meer informatie over dit merk wilt. Hierbij helpen wij u natuurlijk graag. Gebruik onderstaande gegevens om met ons contact op te nemen.

Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op werkdagen van 07.00 tot 17.30 uur op nummer 0118.625055. Uiteraard kunt u ons ook mailen. U krijgt dan binnen 24 uur (weekend uitgezonderd) reactie.

keukensbadkamers@raabkarcher.nl