Raab Karcher | Badkamers | Keukens | Tegels
Raab Karcher | Badkamers | Keukens | Tegels

U bent hier: Home » Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen is een familiebedrijf dat al 85 jaar oud is, en al jarenlang toonaangevend is in de Nederlandse woonmarkt. Het bedrijf is verregaand gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor het hele interieur. U herkent de bladen aan de exclusieve kleuren en de strakke afwerking.

Daarnaast heeft Dekker Zevenhuizen een ruim assortiment van even innovatieve als betrouwbare keuken- en sanitair producten, zoals spoelbakken, kranen en verlichting van zowel de bekende A-merken als het eigen merk Lavanto®.

Het aanbod van maatwerkmaterialen is breed, en omvat onder andere Toplaminaat®, Greenpanel®, DecorTop®, TopCore®, Lapitec®, Fenix XTM, graniet, composietsteen, glas, keramiek, rvs, massief hout, beton, terrazzo en Solid surface. Maatwerk van Dekker herkent u aan de strakke hoekverbindingen, de vrijwel naadloos geïntegreerde spoelbak en de perfecte afwerking met (luxe) randlijsten.

Het bedrijf levert complete badkamermeubelen, waarbij badkamerseries als Soul en Llum zich onderscheiden door hun design en strakke afwerking. In composietsteen, keramiek, LG Hi-Macs® en Toplaminaat® maakt het bedrijf meubelen geheel volgens uw specificaties. Voor elk meubel is er bovendien een bijpassende kraan. Zo is Dekker de exclusieve leverancier van de hoogwaardige Zwitserse KWC-kranen! .


Meer weten over het assortiment van Dekker Zevenhuizen?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u door bovenstaande gegevens meer informatie over dit merk wilt. Hierbij helpen wij u natuurlijk graag. Gebruik onderstaande gegevens om met ons contact op te nemen.

Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op werkdagen van 07.00 tot 17.30 uur op nummer 0118.625055. Uiteraard kunt u ons ook mailen. U krijgt dan binnen 24 uur (weekend uitgezonderd) reactie.

keukensbadkamers@raabkarcher.nl