Raab Karcher | Badkamers | Keukens | Tegels

U bent hier: Home > Badkamers

De betere badkamer: van droom tot werkelijkheid

Op zoek naar een kwaliteitskeuken of badkamer van een topmerk? Bij Raab Karcher badkamers & Keukens vind u de beste en meest kwalitatieve keukens en badkamers van gerenommeerde merken.

Aan een bezoek in onze showroom zal u nog meer ideeën op kunnen doen. Graag verwelkomen wij u met een vers bakje koffie en verzorgen wij u van waardevol advies.
Ontspanningsruimte


Moderne badkamers

Ging in het verleden de aandacht bij nieuwbouw of renovatie allereerst uit naar de keuken, de laatste jaren mag de badkamer zich verheugen op een groeiende belangstelling. Waar de keuken veelal de plek is van ontmoeting en gezelligheid, is de badkamer de ruimte om te onstpannen en eventjes lekker op jezelf te zijn, al dan niet in een bad met lekkere bubbels of een luxe douche met Sunshower.

De sunshower Health combineert wellness met luxe in uw eigen badkamer. Met de ingebouwde Sunshower Health geniet u op een stijlvolle wijze van infrarood en zonlicht

Installatie
Raab Karcher staat graag voor u klaar en dan niet alleen bij het leveren van de badkamer materialen, maar ook bij de algehele montage van uw badkamer. Dit doen wij altijd in samenspraak met u en het liefst nemen we opname van uw huidige badkamersitutatie. Zo komen wij tot een reëele en eerlijke prijs voor de montage van uw droombadkamer. Klik hier voor meer informatie.

Ontwerp uw badkamer zelf
Met behulp van onze online BadkamerCreator kunt u alvast zelf een 3D-ontwerp maken van uw nieuwe badkamer. Klik hier en u kunt zelf alvast allerlei mogelijkheden en wensen uitwerken. Voor een persoonlijk advies staan wij uiteraard graag voor u klaar in onze showroomsHeeft u interesse? Of wilt u meer informatie?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u door bovenstaande informatie geïnteresseerd bent geraakt in onze Badkamers, Keukens en Tegels. Of mogelijk hebt u nog een aantal vragen, welke wij natuurlijk graag voor u beantwoorden. Gebruik onderstaande gegevens om met ons contact op te nemen.

Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op werkdagen van 07.00 tot 17.30 uur op nummer 0118.625055. Uiteraard kunt u ons ook mailen. U krijgt dan binnen 24 uur (weekend uitgezonderd) reactie.

keukensbadkamers@raabkarcher.nl